Det finns ecigg butiker i Stockholm

Man kan finna flera olika ecigg butiker i Sveriges huvudstad så att man enkelt kan få tag i billiga elcigg Stockholm. Dessa annonserar på internet och man kan därför både handla denna typ av cigaretter direkt genom nätet eller genom att besöka en fysisk butik. Ecigg finns dessutom att köpa genom apoteket och man behöver inget recept för att handla dem, vare sig där eller i en ecigg butik i Stockholm.

Väljer man att handla sina ecigg direkt genom nätet blir kostnaden oftast lägre och ibland erbjuds man även en fri frakt. Det finns ett stort utbud av olika typer av ecigg att välja emellan. De finns att få antingen med eller utan nikotin, med eller utan en patron, eller som hela attrapper där en fast patron ingår i utförandet. De har ett verklighetstroget utseende som starkt påminner om riktiga tobakscigaretter så att man skall få samma känsla som när man röker en riktig cigarett.

Varför bör man välja e cigg?

Ecigg är långt mindre skadligt jämfört med konventionella cigaretter. Man får i sig nikotinet genom att man andas in en vattenånga i lungorna eller enbart i munhålan. Nikotinet är upplöst i den vätska som finns i attrappen och tillfredsställer rökarens behov.

Den enda nackdelen med denna typ av cigarett är att vattenångan eventuellt kan reta i luftrören, vilket i sig inte är skadligt. Det finns rökare som helt eller delvis har övergått ifrån att röka tobakscigaretter till att välja ecigg. Dels för att det är mer hälsosamt samtidigt som de fyller sin funktion genom att dämpa nikotinbegäret.

Om man under en längre tid har använt sig av ecigg kan man successivt övergå till nikotinfria ecigg för att så småningom avsluta rökandet helt. Många rökare använder ecigg för att ersätta mängden av vanliga tobakscigaretter, för att under en övergångsperiod trappa ner mängden nikotinintag och på sikt övergå helt till ecigg till fördel för dem själva och deras omgivning.